Waarom kiezen voor ons?

Het kopen van een huis in Spanje verloopt anders dan in Nederland. lees hier meer hierover. Eerst zoekt u een huis, waarschijnlijk online. Als tweede stap wilt u waarschijnlijk het huis bezichtigen, en komt u voor een paar dagen naar Spanje. Dit gaat het makkelijkst in uw eigen taal, Nederlands. Maar waar vind u een betrouwbare makelaar die de omgeving, de regelgeving en vooral de taal beheerst.

Eén aanspreekpunt

Wij staan in contact met verschillende Nederlandstalige makelaars en kijken vanuit uw wensen welke makelaar hier het beste op aansluit. Wij kunnen u ook adviseren naar aanleiding van uw wensen waar in de omgeving u een huis/appartement kan kopen. Doordat wij zelf in de Costa del Sol wonen weten wij als geen ander wat het beste bij u past. De Costa del Sol is uitgerekt en de ene plek is de andere niet.

Wij bieden u alvast een selectie uit de huizen die te koop zijn hier op onze pagina. Klik hier om te bekijken. Niets gevonden naar uw wensen vul dan vrijblijvend het formulier onder aan de pagina in.

Zodra u uw wensen heeft doorgenomen met ons zullen wij een bijpassende makelaar en advocaat adviseren die voor u alles in orde maakt. Een advocaat is in Spanje noodzakelijk, wilt u meer weten over het aankoopbeleid van Spanje lees dan hier meer.

Neem vrijblijvend contact op