Waarom kiezen voor ons?

Het kopen van een huis in Spanje verloopt anders dan in Nederland. Eerst zoekt u een huis, waarschijnlijk online. Als tweede stap wilt u waarschijnlijk het huis bezichtigen, en komt u voor een paar dagen naar Spanje. Dit gaat het makkelijkst in uw eigen taal, Nederlands. Maar waar vind u de makelaar die de omgeving, de regelgeving en vooral de taal beheerst.

Eén aanspreekpunt

Wij staan in contact met verschillende Nederlandstalige makelaars en kijken vanuit uw wensen welke makelaar hier het beste op aansluit. Met deze makelaar heeft u contact over de huizen die bij u wensen passen, uw vragen en met hem gaat u de huizen eventueel bezichtigen.

Wij bieden u alvast een selectie uit de huizen die te koop zijn hier op onze pagina. Klik hier om te bekijken. Niets gevonden naar uw wensen vul dan vrijblijvens het formulier onder aan de pagina in.

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een woning zal deze makelaar u een advocaat adviseren die voor u alles in orde maakt. Een advocaat is in Spanje noodzakelijk, wilt u meer weten over het aankoopbeleid van Spanje lees dan hier meer.

Neem vrijblijvend contact op